30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Tartıştığı kocasını benzin döküp yaktı!

Bolu'da, ayrılıp barıştığı eşiyle kavga eden bir kadın kocasını benzin döküp yaktı. Yüzü tanınmaz hale gelen talihsiz koca, hava ambulansıyla Ankara'ya gönderildi.

Olay, Bolu'ya 40 kilometre uzaklıkta bulunan Rüzgarlar köyünde meydana geldi. 30 yıldır evli olan Sabri M.(55) ile eşi Saniye M. (45) bir süre önce ayrıldı. Anlaşmazlık yüzünden ayrılan çift daha sonra barışarak tekrar bir araya geldi. Ancak, öğle saatlerinde karı koca arasında kavga çıktı. Saniye M., tartıştığı kocasını benzin döküp yaktı. Yüzünün yüzde ellisi yanan ve tanınmaz hale gelen Sabri M., ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüzü sargıya alınan adam acı içinde kıvranırken, sedyede titreyerek oturdu. Hastaneye akın eden Sabri M'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. İlk tedavisi hastanede yapılan Sabri M. için Ankara'dan hava ambulansı istendi. Ambulansa bindirilerek Abant İzzet Baysal Üniversitesi pistine götürülen hasta, ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Kocasını benzin döküp yakan Saniye M., olaydan sonra kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri şimdi Saniye M'yi yakalamak için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2011 Çarşamba 09:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?