3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Tek ipucu, cep sinyali

Bolu Dağı’nda yanan Mercedes’in sürücüsü Volkan Savaş’ın telefonunun sinyal verdiği son yer belirlendi. Savaş’ın babası, dairesini tahliye edip, gelinini de Ordu’ya götürdü

Bolu Dağı Bakacak Köyü’nde yanan Mercedes’teki nakliyat şirketi müdürü Volkan Savaş ve yanındaki İsa isimli arkadaşı ile ilgili sır perdesi henüz aralanamadı.

Kafaları karıştıran olayı aydınlatabilecek tek ipucu ise Savaş’ın cep telefonundan alınan sinyaller. Jandarma olayın ardından Savaş’ın cep telefonu sinyallerine ulaştı. GSM operatöründen cep telefonunun sinyal verdiği son nokta da belirlendi. Jandarma yetkilileri soruşturma devam ettiği için sinyalin alındığı yer konusunda açıklama yapmadı. Cep telefonunun atılmış olma ihtimali nedeniyle, sinyalin kaydedildiği mevkide çalışmalar sürdürülüyor. Yaşanan bu gelişme Volkan Savaş ve arkadaşı acaba kaçırıldı mı? sorusunu da gündeme getirdi. Öte yandan, Savaş’ın babası ve yakınları dün sabah saatlerinde Ankara Çukurambar’daki evine gelerek, daireyi tahliye etti ve 3 aylık hamile eşini Ordu’ya götürdü.

KORUMAYLA GELİYORDU

Site sakinleri Savaş’ın akrabalarının gelinlerini hamile olması nedeniyle “yalnız kalmasın” diyerek memleketi olan Ordu’ya götürdüklerini belirtti. Aile hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirten vatandaşlar Savaş’ın eve gidip gelirken kendisine başka bir aracın ve koruma görünümlü kişilerin eşlik ettiğini belirterek, gelen otomobillerin de son model olduğunu söyledi.

Milletvekilleriyle komşu

VOLKAN Savaş’ın, Ankara’nın Çukurambar semtinde AK Partili eski Bakan Osman Pepe, eski Grup Başkanvekilleri Salih Kapusuz, Eyüp Fatsa, AKP Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’nin de oturduğu, giriş kapısında polis kulübesinin bulunduğu bir apartmanda yaşadığı belirlendi. 4 ay kadar önce Çukurambar’a taşınan Savaş’ın mahalle muhtarına kaydını yaptırmadığı ve halen babasının Keçiören’deki evinde gözüktüğü de tespit edildi.

akşam
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 10:30:48
Güncelleme :5 Nisan 2008 Cumartesi 10:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?