3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Tem otoyolunda feci kaza

Demokrat Parti Olağan Kongresi'nden dönen Avcılar teşkilatını taşıyan otobüs kamyona çarptı.

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 18:45 sıralarında TEM Otoyolu'nun Yeniçağa kesiminde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Aziz Kayış (51) idaresindeki 34 YIA 22 plakalı otobüs, önünde seyreden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 41 D 2859 plakalı turşu yüklü kamyonete arkadan çarptı. Kazada, kamyon şoförü ve otobüste bulunan 4 kişi yaralanırken, otobüste sıkışan sürücü Aziz Kayış ise sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı.
Demokrat Parti Olağan Kongresinden dönen ve İstanbul Avcılar Teşkilatını taşıyan otobüsün karıştığı kazada sürücü Aziz Kayış'ın ağzındaki sigarayı bırakmaması tiryakiliğin bu kadarı da olmaz dedirtti. Sıkıştığı yerde uzun süre telefonla konuşan ve sigara içen sürücü, sedyeye alındığında da ağzındaki sigarayı bırakmadı. Sigara tiryakisi sürücü sedyeye konulduğunda sigara elinden düştü. Otobüs şoförü 112 Acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazada otobüste bulunan ve yaralanan diğer 5 kişi ise ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar ambulansa karga tulumba bindirilirken, sağlık görevlileri ve partililer arasında tartışma yaşandı. Olay sonrası TEM Otoyolu kısa süre trafiğe kapatılırken, kamyonun kasasında yüklü turşu bidonları etrafa saçıldı. Polis ekipleri, can kaybının olmadığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 22:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?