3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Tenis Turnuvası sona erdi

Bolu Çimento AŞ sponsorluğunda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Tenis Turnuvası, oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.


Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tenis kortlarında yapılan final karşılaşmasını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Vali Yardımcısı Cemal Yılmazer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Çimento AŞ. Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Memiş Vanlı, Çimento AŞ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Soylu'nun yanı sıra çok sayıda tenis sever katıldı. Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva, tek bayanlar ve tek erkekler finallerinin oynanmasıyla sona erdi.
Final karşılaşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

Turnuvada karışık çiftler kategorisinde birinci olan Sinem Kadem ve Kerim Uyanık ikilisinin hediyelerini Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz takdim etti. İkinci olan Ayşegül Özer ve Cevat Yıldız ikilisi ise ödüllerini Vali Yardımcısı Cemal Yılmazer'den aldı. Tek bayanlarda birinci olan Gülpınar Bahadır ve ikinci Aysel Doğru, ödüllerini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'ndan aldı. Tek erkekler kategorisinde birinci olan Sami Gülen ve ikinci Mehmet Çiftçi'nin ödüllerini Çimento AŞ Mali Ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Memiş Vanlı takdim ederken, çocuklar kategorisinde birinci olan Ertuğrul Erkan ve ikinci Gurur Gedik'in ödüllerini ise Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı verdi.


Tenis turnuvasında 1'inci olan sporculara cumhuriyet altını ve plaket takdim edilirken, ikincilere yarım altın ve plaket, çocuklar kategorisinde dereceye girenlere ise spor eşyaları hediye edildi.


Dereceye girenler ödüllerini çimento torbalarının üzerine çıkarak alırken, törene katılan protokol de sporcularla birlikte torbaların üzerine çıkarak poz verdi. Daha sonra tüm sporcular ve protokol üyeleri, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Turnuvanın ödül töreni yapılan kokteyl'in ardından sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?