3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

THK geleneği bozmadı

TÜRK HAVA KURUMU GELENEĞİ BOZMADI

Türk Hava Kurumu Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda vekaleten kestirilen paylar sebebiyle, Bolu'da ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 450 kilogram kavurma gönderildi.

Türk Hava Kurumu Bolu Şubesi tarafından genel merkezden gönderilen yardım kavurmaları, ilçelerde titizlikle belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kent merkezinde ise mübarek ramazan ayında her gün binlerce kişiye yardım elini uzatan Bolu Belediyesi Aş Evi'ne teslim edildi.

Türk Hava Kurumu Bolu Şube Başkanı Koray Varlık, "Her yıl düzenlediği vekalet kurban kampanyalarında elde ettiği kurban etlerinden, Türkiye genelinde on binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla, gerekse İl Milli Eğitim Müdürlüklerimiz vasıtasıyla son beş yıl içerisinde yaklaşık 450 bin 520 kilogram kavurma et dağıtılmıştır. 2010 yılında 35 bin 438 adet kavurma dağıtımına devam edilmektedir. Bu vesile ile Bolu ilinde yaptığımız çalışmalar sonucunda kampanyalardan elde edilen kurban etlerinden kentimize ayrılan 450 kilogram pay, titizlikle belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Bu yılda fitre, zekat ve kurban derileri ile Türk Hava Kurumu'na desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:55:02
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 16:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?