3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

THK'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

Türk Hava Kurumu Bolu Bölgesi yönetim kurulu üyeleri, Bolu Belediye Başkanı
Alaaddin Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulunarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Türk Hava Kurumu olarak bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda belediyenin kendilerine verdiği destekten memnun olduklarını söyleyen Bolu Bölge Başkanı Hakan Gökdemir, "Yaptığımız çalışmalarda Bolu Belediyesi olarak her zaman yanımızda bulundunuz ve desteklerinizi esirgemediniz. Bu yüzden bizleri makamınızda ağırladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız da Bolu'nun yararına olacak" dedi.


Genç girişimcileri her zaman desteklemek zorunda olduklarını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Birliktelik içersinde çok güzel işler yapıyorlar.THK bağlantıları sonucunda Bolu'da yamaç paraşütü, dağ sporları konularında belirli aşamaya getirdi. Bolu'nun tanıtımında büyük katkıları oldu.

Bolu'nun yetiştirdiği gençler, Bolu için bir şeyler yapabiliyorlarsa bizler Bolu Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmak durumundayız. Geçmişte Bolu bu birliktelikleri sağlayamamıştı. Bu gençler sayesinde Bolu'nun gelecekte birlikteliğini sağlayacağına inanıyorum. Genç girişimcilere her zaman destek vermek zorundayız" diya konuştu. Konuşma sonrası THK Bolu Bölge Başkanı Hakan Gökdemir, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a kurum rozeti takdim etti

İha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 17:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?