3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

TOKİ 300 aileyi ev sahibi yaptı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bolu Belediyesi tarafından ortaklaşa yaptırılan alt gelir grubuna ait 300 konutun kuraları, kapalı spor salonunda yapılan törenle çekildi.

Spor salonunun dolduğu kura çekimine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 300 adet konut için ilk kurayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz çekti. Konutların hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, konut sahibi olan gaziyle yakından ilgilendi. Daha sonra kura noter huzurunda çekilirken, konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Sabırsız bir şekilde kendi numaralarını dikkatli bir şekilde takip eden bazı vatandaşlar heyecandan yerinde duramadı. Çocuğu ve annesiyle birlikte kura çekimine gelen Ayşe Yılmaz isimli kadın, kendi numarası okununca sevinçten çılgına döndü. Çocuğuna sarılarak sevincini paylaşan annesi Nuriye Yılmaz ise gözyaşlarına boğuldu.

Konut sahibi olan Nuray Öztürk isimli kadın ise, "İnanamıyorum. Kaç gündür dua ediyordum. Şükürler olsun ev sahibi oldum" dedi. Konut sahibi olanların Bolu Belediyesi'ne başvurmaları gerektiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 14:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?