3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Toptan'ın eşi uyuttu!

Bolu’da, Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olan, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın eşi Saime Toptan’ın konferansTaki konuşması sırasında, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın eşi Gülten Günay'ın uyuması dikkat çekti. Gülten Günay yanında oturan arkadaşının sarsması üzerine uyanarak konferansı izledi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Özürlülerin Eğitimi’ konulu konferansa Saime Toptan konuşmacı olarak katıldı. Dinleyiciler arasında AKP Bolu Milletvekili Fatih Metin, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın eşi Gülten Günay, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın eşi Yıldız Atalay, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın eşi Songül Çağlayan da yer aldı. Üniversitedeki İzzet Baysal Kültür Merkezi’ndeki konferansa çok sayıda türbanlı kadının katılması dikkat çekti. Saime Toptan konuşmasında özürlüler yasası ile ilgili bilgiler verdi. Saime Toptan’ın konuşması sırasında Gülten Günay başını eline dayayarak uyudu.

Gazetecilerin Gülten Günay’ın uyurken fotoğrafını çekmesi üzerine yanında bulunan arkadaşı devreye girdi. Gülten Günay’ın yanındaki arkadaşı ilk önce elini ağzı ile kapatarak uyarıda bulundu. Arkadaşı, uyanmayan Gülten Günay’ı dirseği ile sarstı. Arkadaşının sarsması ile eli kafasından düşen Gülten Ganay uyanarak konferansı takip etti. Gülten Günay’ın zaman zaman esnediği görüldü.


Saime Toptan ve bakan eşleri bugün, Bolu Belediyesi ve Umut Işığı Eğitilebilir Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin işbirliği ile Karaçayır Mahallesi’nde yapılan Engelsiz Çay Bahçesi’nin açılışına katılacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 18:40:43
Güncelleme :4 Haziran 2008 Çarşamba 18:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?