6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı

Bolu'da yolun karşısına geçmek isteyen bir aileye iki otomobil çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Gerede mevkiinde, Ankara'dan İstanbul istikametine giden Mustafa Hatipoğlu yönetimindeki 34 GZ 986 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 3 kişilik aileden anne ve babaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracın altında sürüklenen anne ve baba hayatını kaybetti. Anne ve babanın yanında bulunan çocukları ise arkadan gelen Metin Aktaş yönetimindeki 34 RRR 03 plakalı otomobilin altında kaldı ve hayatını kaybetti. Mustafa Hatipoğlu yönetimindeki araçta bulunan Arif Hatipoğlu isimli şahıs da yaralanarak Gerede Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kazada ölenlerin kimlikleri cesetlerin parçalanması sebebiyle tespit edilemedi. Kaza nedeniyle ulaşım 1 saat trafiğe kapandı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasından sonra yol yeniden ulaşıma açıldı. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 09:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?