3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Trafik kazası:1 yaralı

Kaza dün akşam saat 18.15 sıralarında İzzet Baysal Caddesi'nde meydana geldi. Büyükberk Köyü imamı İbrahim Canan idaresindeki 14 DL 313 plakalı otomobil yokuş aşağı inerken freni boşalınca yaya kaldırımına çıktı.

Yol kenarında yürüyen Muzaffer Cantürk isimli şahısa çarpan araç daha sonra trafik ışığına çarparak durabildi. Kaza sonrası Muzaffer Cantürk hafif şekilde yaralanırken, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Freni boşalan araçla yaya kaldırımında yürüyen Muzaffer Cantürk'e çarpan İbrahim Canan, trafik polislerine kaza anını anlatırken zor anlar yaşadı. Yokuş aşağı inerken frenlerinin boşaldığını ve duramadığını söyleyen Canan, "Virajı döndükten sonra kırmızı ışık yandı ancak arabanın frenleri birden boşalınca duramadım. Önümde araçlar olduğu için zincirleme kaza yapmayayım diye kaldırıma çıktım. Bu sırada yaya yerde kaldı. Daha sonra trafik ışığına çarparak durabildim. İsteyerek hiçbir şey yapmadım" dedi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 13:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?