3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Turhan ailesinden şok iddia

Bolu'da sele kapılarak kaybolduğu söylenen fakat yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan 9 yaşındaki Ufuk Turhan'ın gözü yaşlı ailesi, çocuklarının organ mafyası tarafından kaçırıldığından şüphelendiklerini söyledi. 

Geçtiğimiz hafta Bolu'nun Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi'nde geçtiğimiz hafta aniden ortadan kaybolan ve sele kapıldığı düşünülen Ufuk Turhan'ı arama çalışmaları sonuç vermedi. Günlerce Mudurnu Çayı'nda arama yapan ekipler, Ufuk Turhan'la ilgili hiçbir bulguya rastlamazken, Turhan ailesi ve belde sakinleri umutlarını yitirmeden küçük Ufuk'u aramaya devam ediyor. 

Öte yandan didik aranan derede kaybolan çocukla ilgili hiçbir ize rastlanmazken Turhan ailesi çocuklarının organ mafyası tarafından kaçırılmış olabileceğini söyledi. Olayla ilgili olarak beldeye bilgi almaya giden Vali Ali Serindağ'a bu yöndeki şüphelerini dile getiren Turhan ailesi, "Çocuğumuzun bu dereye düşmesi mümkün değil. Çocuğumuzun kaçırıldığını düşünüyoruz" dedi. 

Ufuk Turhan'ın sele kapıldığını gören hiçbir görgü tanığının olmaması ve bugüne kadar derede hiç bir ize rastlanmaması Turhan ailesinin iddialarını güçlendirdiği belirtildi. Güvenlik güçleri, Turhan ailesinin bu iddialarını da göz önünde bulundurarak geniş çaplı bir araştırma içersine girdi. Belde sakinleri, okul bahçesinde arkadaşları ile top oynayan 9 yaşındaki Ufuk Turhan'ın topun bahçeden dışarı düşmesiyle birlikte topun peşinden gittiğini, o sırada ise yoldan bir kamyonun geçtiğini gördüklerini belirterek, sonrasında ise çocuğun gözden kaybolduğunu ileri sürdü. 

Jandarma şüpheli kamyonla ilgili olarak da araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 16:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?