19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Türkiye Kayak Şampiyonası Kartalkaya'da

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 180 santimetreye ulaştı. Doruk Kaya Otelin Genel Müdürü Yusuf Avcı, Kartalkaya'ya yağan karın kayak yapmaya elverişli olduğunu söyledi.

Kartalkaya'da hafta sonları yüzde 90 doluluk oranına ulaştıklarını belirten Avcı, şöyle konuştu: 'Sömestr tatili için rezervasyonlar arttı. Yüzde 100 doluluk bekliyoruz. Kayak merkezimizdeki tüm pistlerimiz açık. Yoğun bir talep var. Doruk Kaya Otelinde snow parkın açılmasıyla Türkiye Kayak Şampiyonası burada yapılacak. Kayak Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor.

'BOLU DAĞI TÜNELİNİN AÇILMASI YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK'

Bolu Dağı'nda etkili olan kar yağışı, sis, yağmur ve kazalar nedeniyle tatilcilerin rezervasyonlarını iptal ettirdiğini ifade eden Avcı, ''Bolu Dağı tünelinin açılmasıyla birlikte tatilciler daha güvenli bir şekilde Bolu'ya gelecek. Rezervasyonlar iptal edilmeyecek. İstanbul-Bolu arasındaki zaman kısalmış olacak. Durum bu şekilde olunca Bolu'ya daha çok tatilci gelecek'' dedi.Bu arada, Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otellerde hafta içi doluluk oranının yüzde 70'lere ulaştığı bildirildi.
AA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 11:24:28
Güncelleme :16 Ocak 2007 Salı 12:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?