3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Turnuva şampiyonu belli oldu

Bolu'da geçtiğimiz ay başlayan ve 14 takımın katıldığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Futbol Turnuvası, final maçı ile sona erdi.

13 takım arasından sıyrılan Behiye Baysal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Turnuva sonunda şampiyon takım oyuncularına Mp3 çalar, ikinci ve üçüncü takıma madalya verildi. 14 takımın katıldığı turnuvada final maçı, Behiye Baysal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ile Abant Lisesi arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maçı 5-4'lük skorla kazanan Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesi şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvada Abant Lisesi ikinci, Atatürk Lisesi de üçüncü oldu.

Şampiyon olan ve dereceye giren takımların ödülleri Bolu Bir Umut Gençlik Merkezi binasında verildi. Turnuva boyunca 253 gol atılırken, en gollü karşılaşma 20-3 sonuçlandı. Toplamda 15 oyuncu sarı kart görürken, 1 oyuncu kırmızı kart ile cezalandırıldı. Turnuvanın en az gol atılan maçı ise final maçı oldu.

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Nuri Gürsoy, "Derneğimizin amacı ihtiyacı olan genç arkadaşlara derneğimiz vasıtasıyla yardımcı olmak. Bu turnuva derneğmizin ilk organizasyonu oldu. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 16:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?