3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ücretsiz sağlık taraması başladı

BOLU'DA ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI BAŞLADI

Bolu Belediyesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) işbirliğiyle Tıp Fakültesi öğretim elemanları tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen İzzet Baysal Sağlık Günleri'nde vatandaşlar ücretsiz sağlık taramasından geçecek.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin, Bolu halkına daha iyi hizmet vermek ve halkla bütünleşmek adına Bolu Belediyesi ile İzzet Baysal Sağlık Günleri adı altında yürüttüğü projede vatandaşlar ücretsiz olarak muayene edilecek. İki hafta boyunca her gün için ayrı bir branştan poliklinik hizmeti verilecek. Yapılan ücretsiz sağlık taraması ile ilgili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "İzzet Baysal Sağlık Günleri'nde üniversite ile bir sağlık taraması çalışması yürütüyoruz. Bu yıl 3'üncüsü yapılıyor. Bu konuda üniversitede hocalarımız sağ olsunlar ücretsiz olarak Belediye Eski Nikah Salonu'nda bir çok branşta Bolu halkına sağlık taraması yapıyor. Üniversitemize böyle bir hizmeti ücretsiz olarak Bolu'ya verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bolu halkının da bundan daha fazla istifade etmesini sağlamak için vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen de, "Şuana kadar yapılan faaliyetlerin en iyi olmasını bekliyoruz. Bu nedenle üniversite olarak ücretsiz muayene hizmetimize halkımızın maksimum seviyede katılımını bekliyoruz. İzzet Babamızın yaptıkları yanında bunlar küçücük hizmetlerdir. Gönül ister ki çok daha büyük hizmetler yapılsın. Biz üniversite olarak her zaman bolu halkının ve İzzet Baysal Vakfı'nın emrindeyiz. Ne zaman arzu ederlerse bu tip etkinliklere üniversite olarak katılacağız" şeklinde konuştu.

Ücretsiz sağlık taraması belediye eski nikah salonunda başladı. Projenin ilk gününde vatandaşlar ücretsiz sağlık taramasına yoğun ilgi gösterdiler.

BOLU'DA ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:35:05
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?