3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Üçü bir arada!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolu Belediye Başkan adayı olarak Alaaddin Yılmaz'ı göstermesinin ardından bugün il başkanlığında Yılmaz, aday adayları Ali Erçoşkun ve Mehmet Emin Güz'le basın toplantısı düzenledi.

Çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında ilk konuşmayı İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay yaptı. Doğanay, AK Parti'de demokrasi yarışının yaşandığını ifade ederek, "Bizler bu yarışta birlik beraberliğimizi koruyarak çıktık. Ne mutlu bize burada hep birlikteyiz. Genel Merkezimizce Bolu Belediye Başkan adayı Alaadddin Yılmaz'la 'durmak yok yola devam' kararı çıkmıştır. Bolu için bir çığır açtığımız ortadadır. Kendi içimizde birlik ve bütünlüğümüz tamdır. Belediye başkan adayımıza başarılar
diliyorum" dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan aday adaylarından M.Emin Güz ise, belediye başkan adaylığı sürecinin bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu söyleyerek, "Genel Merkezimiz kararını vermiş durumdadır. Verilen karar isabetlidir. Çünkü teknik müzakerelerle alınmış bir karardır. Sayın Yılmaz'la eskiye dayanan bir arkadaşlığımız vardır. Başarılı hizmetleri Bolu'ya mal olmuştur. Tarafıma ne görev verilirse bu doğrultuda çalışacağımın bilinmesini istiyorum. Bütün ilçe belediyelerini alacağımıza da inanıyorum" şeklinde konuştu.

Diğer aday adayı Ali Ercoşkun ise, bir dönem merkez ilçe başkanlığı yaptığı partide tekrar tekrar aday adayı olduğunu söyleyerek, "Bu kararı herkesle istişare ettikten sonra aldım. Genel Merkezimiz Sayın Yılmaz'ı uygun gördü. Her zaman birlik ve beraberliğin hem parti hem de ülke için önemli olduğunu söylemiştik. Ülkemize hayırlı hizmetler yapmak için önümüzdeki yerel seçimlerde üstümüze ne görev düşüyorsa kayıtsız şartsız yerine getireceğimin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Toplantıda son olarak konuşan Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz da, "AK Parti Genel Merkezi ilk önce mevcut belediye başkanı üzerinde bir çalışma yaptı. Oradan çıkacak sonuca göre bir değerlendirme yapacaktı. Bu yüzden biz diğer aday adaylarıyla herhangi bir yarış içersinde olmadık. Genel Merkez tarafından İlk açıklanan il belediye başkan adayları arasında olmak bizim için bir onurdur. Sorumluluğumuz daha da artmıştır. Biz bulunduğumuz makama şeref katmak için gayret ediyoruz. Hizmetkar bir belediyecilik anlayışı içersinde çalışıyoruz. Bolu'yu beraber yöneteceğiz diyoruz. Kimin Bolu ile ilgili projesi varsa gelsin diyoruz. Bize karşı olan partilerin fikirlerine bile açığız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 23:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?