3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Uğurlu hoca yine dua etti

Türkiye'nin uğurlu hocası Lütfü Karataş, bu akşam oynanacak olan Türkiye-Almanya 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final karşılaşması öncesi dua etti. 

Karataş duasında, "Fatih hocamıza fazla terlememeyi, heyecandan uzak kalmayı kendisine nasip eyle Yarabbi. Zenci futbolcumuz Mehmet Aurello ve Kazım Kazım'a da fırtınalar olmayı, takımımıza bütün yardımlarını esirgememeyi, sonuna kadar maçı götürmeyi ve bize zafer yaşatmayı kendilerine nasip eyle Yarabbi" dedi. 

A Milli Takım forması giyerek kale direkleri önünde dua eden eski futbolcu, emekli İmam Lütfü Karataş, "Hırvatistan'a ettiğimiz duamızda Fatih hocamızın taktiklerini, kalecimiz Rüştü'nün panterler misali uçmasını, defansımızın karşıdan gelenlere kalkan olmasını, sağ ve sol açıklarımızın fırtına gibi esmesini, golcülerimizin doksandan hedefe ulaşmasını sana götürdük. Hepsi senin 30 saniyelik mucizenle tahakkuk etti. Dualarımız kabul oldu. Şükürler ediyoruz. Allah'ım şimdi aynı düşünce ve duyguların tekrarını Almanya karşısında Türkiye'de ve Avrupa'da bulunan Milli takım aşıkları olarak bütün kalbimizle bekliyoruz. Kabul eyle Allah'ım. Yarabbi." diyerek A Milli Takımıza destek oldu. 

Lütfü Hoca şehir magandalarına da seslenerek duasını şöyle sürdürdü;
"Özellikle 70 milyonun milli sevincine kurşun sıkanların bir an evvel ellerindeki silahları bırakıp çılgınlıklara son vermelerini senin kapına gönderiyoruz. Onları da bertaraf eyle Yarabbi." 

Uğurlu hoca Karataş, "Sevgili imparator Fatih hocamıza güzel taktik vermeyi. Kalecimiz Rüştü'ye doksanlardan topları yakalamayı, defansımıza karşıdan gelen bütün topları kesmeyi, sağ ve sol açığımıza isabetli paslarını atmayı, santrforumuz Semih'e de topları doksandan takmayı, Almanları yenmeyi nasip eyle Yarabbi" sözleriyle duasına son verdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?