3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ülkü Ocağı Başkanı tutuklandı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda 2 grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada gözaltında alınan Bolu Ülkü Ocağı Başkanı Bahadır Darı ile Sezgin Tiftik ve Ramazan Üzmez tutuklandı. Gözaltında alınan 16 kişi ise serbest bırakıldı.

Önceki gün AİBÜ'nün şehir merkezinde bulanan Bolu Meslek Yüksekokulu'nda iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga çıkmıştı. Kavgada, 2 özel güvenlik görevlisi ile 3 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Olayın ardından Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci olan Bolu Ülkü Ocağı Başkanı Bahadır Darı'nın da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı.

Polisteki sorgularının ardından adliyeye çıkartılan zanlılardan 16'sı serbest kalırken, Ülkü Ocağı Başkanı Bahadır Darı ile Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci olan Sezgin Tiftik ve Ramazan Üzmez tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 15:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet darı IP: 85.100.198.xxx Tarih : 3.09.2008 21:50:39

sevgili yeğenim BAHADIR biz sana inanıyoruz sen yanlış bir şey yapmassın vatanın için seve seve canını verirsin ALLAH.cc yardımcınız olsun her zaman senin yanındayız ama dönekler yarın bakalım kendilerinden utanacaklarmı sen aynen BAŞBUĞ,umuzun yolunda hep birlikte ölümüne bir vatan sevdası ile devam ALLAH,a emenet olun ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN