3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Ülkücüler üniversitede çatıştı!

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda ülkücü gençler arasında çıkan çatışmada 2 öğrenci tabancayla, bir öğrenci bıçakla yaralandı. Olaylara müdahale eden üniversite güvenlik görevlilerinden 2’si dövüldü. Polis 5 kişiyi gözaltına aldı.

Kent içinde bulunan yüksekokul, ülkücüler arasında çatışmaya sahne oldu. İddiaya göre, ülkücü grubun lideri Bahadır Darı ile eski lider Yetiş Sarımsakçı arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Ardından yaşanan silahlı çatışmada Serdar Kökavşar ile Hazım Şeminer tabancayla, Yetiş Sarımsakçı bıçakla yaralandı. Kökavşar ile Şeminer’in vücutlarına 3’er kurşun isabet etti. Yaralılar, Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaya müdahale eden üniversite güvenlik görevlileri İsmail Eröz ve Cemalettin Yılmaz da ülkücü grup tarafından dövüldü. Eröz gözünden yaralandı. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi meslek yüksekokuluna sevk edildi. Polisleri gören gençler, okul içinde dağılarak kaçmaya çalıştı. Polis 5 kişiyi gözaltına aldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 10:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda aydın IP: 88.236.187.xxx Tarih : 4.04.2008 17:00:33

inanılmaz şekilde olayları çarpıtmışsınız biz canlı şahitleriyiz şahıslar ve olay uzerinde yanlış bilgilendirilmişsiniz bu haber etiğine yakışmaz bence olayı tekrar ama doğru şekilde inceleyip öyle haber yapın lütfen insanları doğru bilgilendiriniz iyi günler