30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Üniversite yolu duble yol olacak

ÜNİVERSİTE YOLU DUBLE YOLA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Bolu'da Mudurnu yolu ile üniversite arasındaki Karaköy yolunun tamamlanmasının ardından Kasaplar Mahallesi güzergâhı yolu üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kasaplar Mahallesi güzergahı üzerinden geçen yol, duble yola dönüştürülüyor. Yol açma çalışmalarının hız sürdüğü bölgede ekipler tüm hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Yapımına daha önce başlanan ancak yarıda kalan diğer bir üniversite yolu olan Kasaplar Mahallesi'ndeki yolun da bu sene yapılacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "Üniversite ile Bolu arasındaki bağlantı yolu sadece Karaköy yolundan ibaret değil. Kasaplar Mahallesi'nin içinden geçen yolun yapımında daha önce sıkıntılar yaşanmıştı. Bu yıl o yolu da tamamlamayı planlıyoruz. D-100'den gelen yolu da ilk belediye başkanı olduğum dönemde yapmıştık. O yolla birlikte üniversitenin Bolu'ya bağlantısı üç koldan tamamlanmış olacak" dedi.

Bolu'nun üniversite kenti, turizm kenti olması gerekiyorsa bu yolların yapımı için oldukça geciktiklerini söyleyen Yılmaz, "Bundan dolayı özür diliyorum. Geciktik ama en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bu yolu en kısa zamanda bitirerek üniversite ve Bolu'nun hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 16:30:05
Güncelleme :8 Temmuz 2011 Cuma 16:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?