6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Uyuşturucu operasyonu

Bolu'da emniyet güçlerinin operasyonuyla, üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığını tespit ettiği bir şebeke çökertildi. 

Edinilen bilgiye göre, üniversite ve liseli öğrencilerine uyuşturucu sattığı belirlenen N.Ç. isimli şahsı takibe alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, N.Ç.'nin aynı zamanda esrar yetiştirdiğini ve bu esrarları da hem çevre illere, hem de Bolu'daki öğrencilere sattığını ortaya çıkardı. Bu bilgileri değerlendiren polis ekipleri, alıcı kılığına girerek N.Ç. ile temasa geçti. N.Ç., öğrenci kılığına giren polise esrar satmak üzereyken suçüstü yakalandı. 

N.Ç.'nin evinde yapılan aramada ise, çuvallar içinde 7 kilo 290 gram esrar, biri 7.65 çapında, biri kuru sıkı 2 adet tabanca ele geçirildi. Tahkikatı genişleten polis, N.Ç. ile birlikte bu işi yapan şebeke elemanlarından R.K.K. rumuzlu şahsı Bilecik'te, S.U. isimli şahsı da Bolu'da uyuşturucu satarken yakaladı. Yakalanan şahıslar, "esrar ticareti yapmak" suçundan adliyeye çıkartılarak tutuklandı.
iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 16:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?