3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Vali, 2009'un son bebekleriyle buluştu

VALİ AKPINAR 2009'UN SON BEBEKLERİYLE BULUŞTU

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar ve eşi Nihal Akpınar, İzzet Baysal Kadın ve Çocuk Hastanesi ile Huzurevi'ni gezerek yeni yılı kutladı.

Vali Halil İbrahim Akpınar ve eşi Nihal Akpınar yılbaşı akşamı İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Yardımcısı İsmail Atasoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mervan Bekdaş, Başhemşire Emel Kulakoğlu ve hastane çalışanları yer aldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde ilk olarak yılın son günü dünyaya gelen 12 bebeği ve annesini ziyaret eden Akpınar ailesi, doğum yapan anneler ile sohbet ederek yeni yıllarını kutladılar. Bolu merkezden, köylerinden ve ilçelerinden doğum yapmak üzere hastaneye gelen hastalarının olduğunu söyleyen İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mervan Bekdaş, "Yılın son gününde 12 bebeğimiz dünyaya geldi. Daha doğum yapmayı bekleyen annelerimizde var. Bizlerde bu kadar fazla sayı olmasını beklemiyorduk" dedi.

Vali Halil İbrahim Akpınar ve eşi Nihal Akpınar yaptıkları ziyarette dünyaya gelen 12 bebeğe küçük altın ve battaniye hediye etti. Doğum bekleyen iki anneye de hediyeleri takdim edildi. Vali Akpınar ve eşi daha sonra İzzet Baysal Huzurevi'ne geçerek yaşlıların yeni yılını kutladılar.

VALİ AKPINAR 2009'UN SON BEBEKLERİYLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 18:12:02
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 18:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?