3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Vali istedi otoparkçı geri döndü

Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 'Valinin makam aracına fiş kesmek isteyen otoparkçı kovuldu' haberine konu olan kişinin işten çıkarılmasıyla ilgili Vali Halil İbrahim Akpınar'ın bir ilgisi olmadığı ifade edildi.

Bolu Valiliği, geçen günlerde basında yer alan 'Valinin makam aracına fiş kesmek isteyen otoparkçı kovuldu' haberiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, 26 Şubat 2009 Perşembe günü sabah saat 09.30 civarında Vali H.İbrahim Akpınar'ın İzzet Baysal caddesinde bulunan bir banka şubesini ziyaret ettiği belirtilerek şöyle denildi: "Sayın valimizin ziyareti esnasında makam aracını kullanan şoför ile otopark görevlisi arasında valiliğimizce hiç tasvip etmediğimiz olumsuz bir olay meydana gelmiştir.

Meydana gelen bu olayın firma yetkililerine intikal ettiği ve firma yetkilileri tarafından da valiliğimizin bu yönde hiçbir talebi olmadığı halde oto park görevlisinin işine son verildiği öğrenilmiştir. Sayın valimizin tamamen bilgisi dışında gelişen bu olumsuz olay ziyaret sonrası makamına döndüğünde kendisine intikal ettirilmiş ve sayın valimizin talimatı doğrultusunda personele daha dikkatli olmaları yönünde gerekli uyarıda bulunulmuş, firma yetkilileri de aranarak otopark görevlisinin işten atılması ile ilgili valiliğimizin bir talebinin söz konusu olmadığı kesin olarak ifade edilerek, anılan şahsın görevine devam etmesi sağlanmıştır."

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakkı kaman IP: 85.104.119.xxx Tarih : 4.03.2009 10:43:31

alışkanlık hayırlı olsun