3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Valiyi karşılama kuyruğu

AĞRI Valiliği'nden Bolu Valiliği'ne atanan Halil İbrahim Akpınar'ın, saat 10.00'da Valiliğe geleceğinin açıklanması üzerine Vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve Valilik personeli sıraya girdi.

Vali Akpınar'ın geç geleceğinin açıklanması üzerine içeri giren yetkililer, 2.5 saat sonra Valiliğin önünde yeniden yerlerini alarak Akpınar'ı karşıladı.

Son Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevinden Bolu Valiliği'ne atanan Halil İbrahim Akpınar'ın, bugün saat 10.00'da görevine başlayacağı açıklandı. Bunun üzerine, Valilik binasında hummalı bir çalışma başlatıldı.

Valiliğin içerisinde temizlik yapılırken, saat 9.30'da vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, askeri erkan ve Valilik çalışanları, Valiliğin önünde sıraya girdi. Vali Vekili Hüseyin Doğan ise TEM yolu Çaydurt gişelerinde Vali Akpınar'ı karşılamaya gitti.

Saat 10.30'a kadar Vaililik önünde Akpınar'ın gelmesini bekleyenler, Vali'nin geç kalacağının açıklanması üzerine içeri girdi. Saat 12.15 sıralarında Vali Akpınar'ın, Bolu'ya gelmek üzere olduğunun öğrenilmesi üzerine yeniden Valiliğin önünde sıraya girildi.

Vali Akpınar saat 12.25'te, Valiliğe geldi. Vali Akpınar, Valiliğin önünde oluşan uzun kuyruktaki kişilerle tek tek tokalaştı. Polis mangasını selamlayan Vali Akpınar, daha sonra makamına geçti

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 16:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?