30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Vekillere cep telefonu uyarısı

HAKİMDEN MİLLETVEKİLLERİNE CEP TELEFONU UYARISI

Bolu İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yusuf Zabun, 24'üncü dönem milletvekillerine mazbatalarını vermeden önce telefon uyarısında bulunarak, "Telefonlarınızı asla meşgule almayınız. Hele o İngilizce konuşan bant kaydının girmemesi gereklidir" dedi.

12 Haziran Genel Seçimleri sonrası Bolu'nun 24. dönem milletvekilleri seçilen AK Partili Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'yle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili seçilen Tanju Özcan, mazbatalarını aldı. Adliye binasında gerçekleştirilen törene milletvekillerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Mazbata takdimi öncesi yeni dönem milletvekillerine görevlerinden bahseden İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yusuf Zabun, cep telefonu uyarısı yaptı. Milletvekillerine seslenerek, telefonlarını meşgule

almamalarını söyleyen Zabun, "Milletvekillerinin asla telefonlarını meşgule almaması, hele o İngilizce konuşan bant kaydının devreye girmemesi gereklidir. Tanju bey bundan muaf değildir. Her arayan milletvekiline aracısız, kesintisiz, fasılasız ulaşması gerekir. Bu, hem kendilerinin halk tarafından 'İyi ki bu arkadaşımızı milletvekili olarak gönderdik' demelerine yol açar. Hem de yaptıkları hizmetlerin tadına vararak görev ifa etmiş olacaklardır. Devletle, milletle, Ankara'yla, demokrasiyle iç içe

olacaklardır. Bu telefonları mutlaka bir ya da iki hat, gerekirse daha fazla, her telefonu açık tutacaklar. Hem kendi seçmenlerine hem de rakip seçmenlere bunu dağıtacaklar. O yüzden milletvekillerinden yeni alacakları hattı dahi bana bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Yeni dönem milletvekillerinden bir de istekte bulunan Hakim Yusuf Zabun, "Gelelim hizmetin başına. Bolu hakimleri olarak, şahsım ve arkadaşlarım adına yeni milletvekillerinden en büyük isteğimiz Adliye Sarayı'dır. 2007 seçimlerinde dile getirmeme rağmen 23'üncü dönem milletvekilleri buna muvaffak olamadılar. Büyük bir adliye sarayının burada kurulup hizmete geçirilmesini istiyoruz. Sarayımız güzel olsaydı, salonumuz güzel olsaydı, şu izdiham bu şekilde olmazdı. Herkes bir koltukta otururdu. Kimse ayakta kalmazdı" şeklinde konuştu.

Hakim Yusuf Zabun'un milletvekillerine yapmaları gereken hususları aktarmasından sonra mazbata törenine geçildi. Bolu'nun 24'üncü dönem milletvekilleri olan Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan mazbatalarına kavuştular.

HAKİMDEN MİLLETVEKİLLERİNE CEP TELEFONU UYARISI
HAKİMDEN MİLLETVEKİLLERİNE CEP TELEFONU UYARISI
HAKİMDEN MİLLETVEKİLLERİNE CEP TELEFONU UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2011 Pazartesi 19:38:05
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 16:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?