3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Voleybolculara imam desteği

Bolulu emekli imam Lütfü Karataş, Türkiye Bayanlar Voleybol 2. liginde mücadele eden Bolu Belediyesi Bayan Voleybol takımı için dua etti.

Hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor Bayan Voleybol takımı ile karşılaşacak olan Bolu Belediyesi Bayan Voleybol Takımı'nı, antrenman öncesinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı ve A Milli Takımımız için yaptığı ilginç dua ile ün yapan emekli imam Lütfü Karataş ziyaret etti.

Antrenman öncesinde soyunma odasında şortlar ile birlikte Lütfü hocanın duası için el kaldıran bayan voleybolcular, yapılan dua sırasında güldüler. Duaya eşlik eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, zaman zaman tebessüm etmeden duramadı.

Emekli İmam Lütfü Karataş'ın duası şöyle:  "Ya rabbel alemin. Ya rabbi şu anda güzel insanlarla kapını çaldık. Senin en hoşuna giden kapına gelenlerdir. Kızlarımızı başarılı eyle yarabbel alemin. Değerli özlerle güzel sözlerle gülen yüzlerle senin rızanı uygun hareketlerle huzurundayız. Ellerin semaya dillerin duaya gönüllerin Mevlana açıldığı şu güzel saatte sana açılan eller, sana yönelen gönülleri seni sena eden dilleri duamıza amin diyenleri bil, hassı filenin sultanlarını vasıl eyle ya rabbi. Teknik heyetimize güzel taktik vermeyi sahaya
yaymayı, Karşıdan gelen topları güzel bir şekilde kesmeyi, pasörümüzden topu havaya güzel kaldırmayı, çivicimizden topu çivilemeyi nasip eyle yarabbel alemin. Yavrularımı başarılı eyle her türlü tehlikelerden sıkıntılardan muhafaza eyle ya rabbi. Her türlü tekmeden çarpmadan muhafaza eyle yarabbel alemin."

Daha sonra desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Yılmaz, Emniyet Müdürü Yazıcı ve Lütfü hocaya teşekkür eden bayan voleybolcular pasta kesti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 17:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?