3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Vücuttaki toksinleri temizleyen alet

İhlas Holding, sağlık anlamında bir ilke daha imza atarak, vücuttaki zararlı toksinleri dışarı atmayı sağlayan sağlık cihazı "Bioenergiser D-tox SPA" cihazını Türkiye'ye getirerek satışa sundu.


Cihaz sayesinde, vücuttaki pozitif ve negatif iyonların dengeye getirilmesi hedefleniyor. Ayakların cihaz içinde bulunan suya sokularak 30 dakika bekletilmesi sonucunda vücut, zararlı toksinlerden çok kolay arınılabiliyor. Stres, baş ağrısı, depresyon, mide ağrıları, her türlü romatizma, tansiyon, şeker hastalığı ve kilo problemlerine faydası Avrupa'da kanıtlanan sağlık cihazı için Bolu İhlas Pazarlama Bölge Müdürlüğü'nde seminer düzenlendi. Seminere İhlas Pazarlama Bolu Bölge Müdürü Yaşar Yerlikaya, İzmir Bölge Müdürlüğü'nden Mevlüt Bedir, Yüksel Güven, Mesut Uzuner, İbrahim Aslan Tekbaş ve Bolu Pazarlama Müdürlüğü'nden Mustafa Dalkılıç katıldı.


Türkiye'ye ilk defa gelen cihaz hakkında bilgiler veren İhlas Pazarlama Bolu Bölge Müdürü Yaşar Yerlikaya, "Bu cihaz sayesinde vücuttaki kirli toksinler dışarı atılıyor. Bu cihaz İhlas Pazarlama tarafından ilk kez Türkiye'ye getirildi. Ayakları cihazın içinde bulunan suya sokarak sağlıklı bir yaşama kavuşuluyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?