6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Yanan öğrenciye Yılmaz'dan moral

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancılar Köyü Ayşe-Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulu'nun laboratuarında deney yaparken meydana gelen patlamada yaralanan ve halen tedavisi süren öğrenciyi hastanede ziyaret etti. 

İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören, elleri ve yüzünden yaralanan öğrencilerden Murat İpek'i ziyaret eden Başkan Alaaddin Yılmaz, öğrenciye ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yılmaz, kazanın daha ağır sonuçlara neden vermemesinin teselli olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın eğitimi sırasında yaşanan bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Çocuklarımızın durumlarının gayet iyi olduğunu öğrendim. Bu hepimiz için sevindirici bir haber" dedi. 

Başkan Yılmaz, olayda yaralanan ve tedavilerinin ardından tuburcu olan Deniz Koç ve Burcu Koçak hakkında da İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Danışman'dan bilgi aldı. Başhekim Danışman, "Olayda 3 öğrenci yaralanmıştı. İki öğrenci tedavilerinin ardından taburcu oldu. Şu anda bir öğrencinin tedavisi sürüyor. Ancak onun da sağlık durumu iyi" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 13:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?