3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yaşlı adamdan Vali'ye şok sözler

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Babalar Günü nedeniyle İzzet Baysal Yaşlı Evi ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Ziyarette 71 yaşındaki bir huzur evi sakininin sözleri Bolu Valisi'ni şok etti.
Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Babalar Günü nedeniyle İzzet Baysal Vakıf Huzur Evi ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Vali Akpınar'ın yanına gelerek iyi yemek verilmediği ve kendilerine hakaret edildiğini iddia eden 71 yaşındaki Osman Kıraç'ın sözleri Vali Akpınar'ı şok etti. Vali Akpınar'a sitem eden Kıraç, "Burayı yönetenler 'çöplükten topladık sizi' diye konuştu. 'Çöplükten topladık sizi' lafı benim çok zoruma gitti. 25 tane hap yuttum intihar etmek için. Biz kimiz valim, bizi çöplükten alıyorlar" dedi.
Vali Akpınar'ın "yediğinizde içtiğinizde bir sıkıntı var mı?" sorusuna "Var" diye cevap veren Kıraç, "Yemekler gece yapılıyor, sabah lapa lapa önümüze koyuluyor" diye konuştu.


Vali Akpınar Kıraç'la konuşmasının ardından Huzur Evi Müdür Vekili Selma Alkın Karabıyık'a adeta hesap sordu. Öyle bir cümle kullanmadıklarını söyleyen Karabıyık, tüm huzur evi sakinlerinin en iyi şartlarda bakıldıklarını söyledi. Yemek konusunda, Sağlık İl Müdürlüğü'nden gelecek bir görevli eşliğinde yeni bir düzenleme yapılması talimatını veren Vali Akpınar, 15 gün sonra tekrar kontrole geleceğini belirtti. Akpınar daha sonra Bolu Çakmaklar'da bulunan İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyaret etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?