3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yaşlıları unutmadılar

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Jandarma Albay Şevket Tekin, huzurevi sakinlerini ziyaret etti.


Yaşlılar Haftası nedeniyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ve İzzet Baysal Huzurevi'ne giden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, huzur evindeki yaşlılarla tek tek ilgilenerek hoş sohbetler etti. Bolu Belediyesi tarafından getirilen karanfil ve terlikler yaşlılara hediye edildi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Kendilerini yaşlı olarak kabul etmiyoruz. Onlar hala daha delikanlılar. Onlar hayatlarının ikinci baharlarını yaşıyorlar. Bizim çağımıza geri dönemezler ama bizler hızla o günlere doğru gidiyoruz. Kendileri Bolu'da çok güzel bir tesiste kalıyorlar. Yurt müdürü ve personeli kendilerinin rahatı için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu konuda teşekkürlerimizi iletiyorum. Onları ara sıra ziyaret etmeye çalışıyoruz ve dualarını alıyoruz. Onların gözündeki parıltıyı, sempatiyi görünce keyifleniyoruz. Burada bulunan yaşlı vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmeleri için bizimde üzerimize düşen görev ne varsa yapmak zorundayız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 21:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?