3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yedigöller'de silahlı kavga

BOLU'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI

Bolu'nun doğa harikası mekanlarından Yedigöller'e kamp yapmak için gelen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi ayağından vuruldu.

Olay, dün gece meydana geldi. İddiaya göre, Yedigöller'e Düzce'nin Yığılca ilçesinden kamp yapmak için gelen Yasin Kara, Hayri Yalgım ve Serdar Temizel kimlikleri belirlenemeyen başka bir grupla müzik sesinin fazla açılması nedeniyle tartışmaya başladı. Karşı grupta bulunan şahıslar, müzik sesinden rahatsız olarak sesin kısılmasını istedi. Tartışma büyüyünce diğer gruptan bir şahıs silahını çıkararak Yasin Kara, Hayri Yalgım ve Serdar Temizel'in topuklarına ateş etti. Yaralılar, arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü sırada ilk müdahaleleri 112 acil ekipleri tarafından yolda yapıldı. Yaralılar kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Bu arada diğer şahıslar cip marka araçlarıyla olay yerinden uzaklaştı. Jandarma ekipleri silahla yaralama olayına karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

BOLU'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 11:48:01
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 12:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan kadı IP: 78.163.113.xxx Tarih : 11.05.2010 01:04:58

  E be kardeşim hani derler ya .gideyimde DAĞ başında bir kafamı dinleyeyim .. Şehirdeki hengame gürültü pislik müzik bitti de o caanım sessiz doğayı ve yaşayan canlıları kendi zevkin için neden niçin rahatsız ediyorsun oralarıda kahrolası müzik sistemlerin ile kendi egomanyana esir alıyorsun..! kralmısın sen padişahmısın yoksa diktatörmüsün .Elin oğlu i,şte böyle canına okur...Gelelim o silahı sıkan magandaya yahu kardeşim tamam anladık bu müziği açnalar gök görmedik varoşlar yada tabiri caiz ise argoda (SİMİTÇİ) ler... ama sende de hiçmi devlet düzeni hiyerarşi yok devletimizin KOLLUKları var jandarması polisi ormancıları var her kafanı kızdırana sıkarmısın sen...! biz sizler gibi kültürsüz kendini bilmez yaratıkların içinde nasıl yaşayacağız..bilemiyorum allah sonumuzu hayır eylesin...