3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yemek yarışmasında jüri oldular

Bolu'da düzenlenen Beyaz Et Festivali'ne katılan ünlü mankenler Tuğba Özay ve Ece Gürsel, yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı.

Bu yıl 2.'si düzenlenen festivalin son gününde yapılan yemek yarışmasına katılan ünlü mankenler, bir yandan yemeklerin tadına bakarken diğer yandan da birbirlerine takılmadan edemediler.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da jüri üyesi olduğu yarışmada 13 yemek birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda Köroğlu Sofrası'nın tavuk sote yemeği birinci seçildi.

Yarışma sonunda mikrofonu eline alan Tuğba Özay, "Ben yemekte acı sevmem. Zaten bu kadar acı çekmişken birde acılı yemek bana fazla geliyor. Ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer" dedi.

Özay'ın bu konuşmasının ardından konuşan Ece Gürsel, "Bence de Tuğba. Sen yemek yapmayı iyi öğrenmelisin. Sanırım yakında evlilik var" sözleri yarışmaya katılanları güldürdü. "Yok yok siz yanlış anladınız. Ama artık evlenme zamanı geldi. Doğru birisini bulursam evleneceğim" diyen Tuğba Özay akıllarda soru işareti
bıraktı.

Mankenler daha sonra hayranları ile fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 22:48:56
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 23:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?