3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Yeni İzzet Baysallar çıkacak'

Eğitim ve sağlık alanında 21 yıldır Bolu'ya yaptığı yatırımlarla kentin çehresini değiştiren İzzet Baysal Vakfı, 2007-2008 eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. 

Fen Lisesi'nde yapılan ödül törenine Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, öğrenci ve veliler katıldı. 

Törende konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı'nın Bolu'ya yaptığı yatırımlardan bahsederek, "Hem sağlıklı hem de iyi nesiller yetişmesi lazım. Bunun için güvendiğimiz gençlerimizin yeni İzzet Baysallar olana kadar başarılarını devam ettirmesini diliyorum" dedi. 

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar ise, "Her alanda Bolu'da bıraktıkları hayır eserleriyle yapılış, kuruluş anlayışı ve felsefesi ile herkese örnek olan İzzet Baysal Vakfı'nı yaşatmaya devam edeceğiz. Bu insanlar her zaman yetişmiyor. Bize bırakılan emaneti korumamız gerekiyor" diye konuştu. 

Son olarak söz alan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal da konuşmasında ödül alan gençlere seslendi. Baysal, "Burada bulunmamızın sebebi gençler. Birincilik hiç kolay değildir. Birincilik zor ve büyük bir başarıdır. Gençlerimiz bu başarıyı hiç unutmasınlar. İleride bununla gurur duyacaklar. Onlara destek veren anne ve babalarını kutluyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. İlköğretim okullarını birinci bitiren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 16:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?