30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Yeniçağa'ya çifte müjde

YENİÇAĞA'YA ÇİFTE MÜJDE

Bolu'nun Yeniçağa ilçesi'nde bulunan Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu'na yurt yapılması için protokol üyeleri bir araya geldi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Koçoğlu, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Çakır, Hayırsever işadamı Yaşar Çelik ve Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, ilçede bir araya gelerek Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu'na yurt yapılması için görüşmelerde bulundular.

İlçeye gelen üniversite heyeti belediye, Şair Dertli anıt mezarı, spor salonu, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu ve son zamanlarda güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren, Yeniçağa gölünü gezdiler. Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Yeniçağalılar'a önümüzdeki eğitim öğretim yılında Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu'nda 5 bölüm açılacağını ve 500 öğrencinin eğitim görebileceği müjdesini verdi. Öğrencilerin yurt sorununu çözmek için bazı yerlere bakılarak incelemelerde bulunuldu. Yer tespiti yapıldıktan sonra Hayırsever İş Adamı Yaşar Çelik, 250 erkek ve 250 kız öğrenci olmak üzere 500 öğrenci kapasiteli yurt yapma sözü verdi. Yapılacak olan bu yurt ile öğrencilerin kalacak yer sorununun tamamen ortadan kalkacağı belirtildi.

Rektör Hayri Coşkun ve Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, hayırsever işadamı Yaşar Çelik'e bugüne kadar yaptığı ve yapacak olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 11:56:04
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 16:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?