26
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Yılmaz, padişahlara özendi

Bolu Belediyesi ve Bolu Organizasyonu tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan Ramazan Sokağı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kardelen Meydanı'nda kurulan Ramazan Sokağı, AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sokağın Ramazan ayı boyunca açık kalacağını belirterek, "Belediyeler sadece şehrin sorunlarının çözümünde değil, sosyal ve kültürel etkinlikler yapmakla da görevlidir. Ramazan ayında halkımıza keyifli zamanlar yaşatabilmek için bir dizi etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımız Ramazan Sokağı'na iftardan sonra gelerek gönüllerince eğlenebilirler. Bu sayede Bolu halkının nostalji yapmasına da imkan sağlamış olduk" dedi.
Ramazan Sokağı'nın açılışının ardından stantları gezen Milletvekili Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, padişah kıyafeti giyince vatandaşların ilgi odağı oldu. Belediye Başkanı Yılmaz daha sonra Razaman Sokağı'na gelen vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Ramazan Sokağında meddah, semah, karagöz-hacivat gibi orta oyunları sergilenirken, oyunları sergileyen Bolu Bölge Tiyatrosu oyuncuları vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 17:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?