6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Yılmaz: Düzceliler beni yanlış anladı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak hakkında söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını ifade etti. 

Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak'ın, Bolu'ya bağlı Yedigöller'in Düzce alanına dahil edilmesiyle ilgili açıklamasının ardından yaptığı, "Düzce'yi, gerekirse ilçe yaparız" sözlerinin yanlış anlaşıldığı söyledi. Yılmaz, bir gazetecinin konu ile ilgili soru sorduğunu ve kendisinin de esprili cevap verdiğini belirterek, "Bolu ve Düzce'nin arasına kimse giremez. Bazı kimseler Düzce ile Bolu'nun arasının açılması için uğraş içindeler. Ben böyle oyunlara gelmem. Bir gazeteci arkadaşım bana gelerek konu ile ilgili soru sordu. Ben de kendisine, esprili bir cevap verdim. Benim kesinlikle Düzce ve Düzcelilerle bir problemim yok. Hiçbir zaman da olmamıştır. Açıklamam yanlış anlaşıldı" dedi. 

Düzce'nin geçmişte Bolu'nun ilçesi olduğunu ve uyum içerisinde çalıştıklarını, halen değişen bir durumun olmadığını söyleyen Yılmaz, "Bolulu hiçbir yönetici Düzce'nin iç işlerine karışacak açıklamalar yapmamıştır. Biz de Düzceli yöneticilerden bu türden açıklamalar yapmamalarını istiyoruz. Kültür ve Turizm Müdür'nün yaptığı talihsiz açıklama hepimizi üzmüştür. Bir kez daha söylüyorum, konu ile ilgili verdiğim cevap yanlış anlaşıldı" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 10:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?