3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz esnafla yemekte buluştu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, pazar esnafıyla bir araya geldiği akşam yemeğinde rakiplerine ince mesajlar göndererek, "Benim ağzımdan çıkanın senet olduğunu beni tanıyanlar iyi bilir" dedi.


İl Genel Meclis Başkanı Mücait Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve Belediye meclis üyeleriyle birlikte pazar asnaflarıyla buluşan başkan Yılmaz, esnafa pazaryeri projesiyle ilgili bilgiler verdi. Konuşmasının başında diğer partilerden aday olan rakiplerine mesaj yollayan Yılmaz, "Ben ağzımdan çıkan lafın ne olduğunu bilerek konuşacağım. Benim azımdan çıkan kelimenin senet olduğunu, beni tanıyanlar bilir. Hiçbir dönemde millete karşı farklı, dışarıda farklı hareket etmeyen bir yapıdayım. Doğru olduğuna inandığımız şeylerde de Türkiye bir tarafa gelse biz doğruluk konusunda şaşmayız. Verdiğim her sözün arkasındayım.

Herkes her konuda tenkitlerini bana yapabilmeli. Çünkü ben uzaydan gelen birisi değil, içinizden gelen biriyim. Sıkıntıların içerisinden gelen birisiyim" dedi. Göreve geldikleri günden bu yana 5 yıl geçtiğini hatırlatan Yılmaz, "Bizim verdiğimiz sözler vardı. Verdiğim her sözün arkasındayım. Bugün de vereceğim sözün arkasındayım. Sizleri kandırmaya yönelik hiç hareket etmedik. Şu an İlçe Başkanım, Belediye Meclis üyelerim, başkan yardımcım ve İl Genel Meclis Başkanı yanımda. Yani Alaaddin Yılmaz olarak değil aynı zamanda AK parti olarak da karşınızdayız" diye konuştu. Mevcut pazaryerinin Muzaffer Işın döneminde yapıldığını hatırlatan Başkan Yılmaz, pazaryeri projesi ile ilgili şunları söyledi: "Biz galericiler sitesini yaptık. Oranın fiyatını onlar belirledi. Parasını biz tespit etmedik. Bizim para derdimiz yok. Prosedür gereği almamız gereken miktarı alıyoruz. Biz para kazanmak için bir şey yapmıyoruz. Üzerinde de bazı ticari merkezler oluşturmaya çalışacağız. Biz esnafa çamur olmayan tertemiz ve konforlu bir mekan sumak istiyoruz. Artık hiçbir sıkıntımız olmayacak."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 19:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?