3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Yılmaz güzel işlere imza atıyor'

Bolu Belediyesi'nin CHP'li eski Başkanı Necdet Gören, AK Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yaptığı icraatları beğendiğini, ancak ilerleyen zamanlarda başına dert açabileceğini söyledi. Gören, Yılmaz'ın dikkatli davranması gerektiğini de ifade etti.

21 yıl aradan sonra Bolu Belediyesi'ne CHP bayrağını diken Necdet Gören, bu günlerde emeklilik hayatı yaşarken, çok sevdiği Bolu'nun sorunlarını ve yapılan projeleri de yakından takip ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın projelerini beğendiğini, ancak ilerleyen zamanlarda başına iş açabileceğini ifade eden Necdet Gören, "Alaaddin Yılmaz Bolu'da gerçekten güzel işlere imza attı ve bundan sonra da atacağına inanıyorum. Yaptığı yollar benim zamanımda projelendirildi. Kendisi de o zaman meclis üyesiydi. Daha sonra biz yapamadık, Yüksel Ceylan da hayata geçiremeyince, Yılmaz hemen bu işe koyuldu. Çok da güzel yaptı. Bolu'nun güneyi ve kuzeyini birleştirdi. Ancak, yol yapım çalışmaları sırasında çok sayıda vatandaş ile problemi olduğunu duyuyorum. Belediye Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra bu insanlar dava açarlarsa ondan sonra ne olacağının hesabı şimdiden yapılmalı. Umarım bunun önlemi alınmıştır. Aksi takdirde hem kendileri için, hem de belediye için büyük sıkıntılar doğabilir" dedi.
Yapılan güzel işleri desteklemenin Bolu'yu seven herkesin görevi olduğuna dikkat çeken Gören, "Bolu'ya yapılan yatırım söz konusu ise ve kanuni yollardan yapılıyorsa, ben her zaman desteklerim. Hizmet yapılırken veya eleştirilirken partizanca davranmamak gerekiyor. Eğer ortada güzel bir şey varsa alkışlayalım. Ama eleştirirken de yapıcı olalım. Vatandaş yapılan eleştirilerin ne maksatlı yapıldığının farkında. Benim üyesi olduğum CHP'de parti yöneticileri belediye nereye hizmet götürse orada kendilerini görüyorum. Böyle siyaset yapılmaz. Güzel olanı alkışlamayı bilmezsen siyaset sahnesinden de silinirsin" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 16:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?