3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz ile yola devam

Başbakan Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu için daha fazla çalışacağım. Başbakanımın, teşkilatımın ve Bolu halkının bana verdiği desteğe layık olabilmek için tüm gücümü sarf edeceğim" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonu'nda belediye başkan adaylarını açıklarken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la yola devam edeceklerini söyledi.

Açıklamanın yapıldığı salonda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tekrar aday gösterilmesi sonrasında İHA'ya özel açıklamalar yaptı. Yılmaz, "Bana bugüne kadar destek veren öncelikle Bolu halkına, genel merkezdeki çalışma arkadaşlarımıza, teşkilatımıza, milletvekillerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bolu'ya 4,5 seneden beri hizmet ederek kentin çehresini değiştirdik. Bolu Belediyesi'ne diktiğimiz AK Parti bayrağını daha yükseklere çıkartmak için ekibimle birlikte varımı yoğumu ortaya koyacağım. Halkımızla el ele vererek kentimizi daha ilerilere götürmek için çalışacağız" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alfabetik sırayla yola devam edeceği Belediye Başkanlarını açıklarken Bolu'yu unutmasını hatırlatan Yılmaz, "Başbakanıma çok teşekkür ediyorum. Beni bu şekilde kamuoyuna daha iyi tanıttı. Bolu'yu söylemeyince unuttuğunu düşündüm. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sıramı bekledim ve sonunda Başbakan'ım benim adımı da söyledi. Kendisine bana güvendiği için teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 23:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?