3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz seçim gezilerini sürdürüyor

Bolu Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim gezilerine Cumhuriyet Caddesi'nde devam etti. Yılmaz, Bolululara mesaj göndererek, "Destek sizden, hizmet bizden" dedi.


Seçim gezilerine katılan AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin de, Başkan Yılmaz için esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a yerel seçimlerde destek vereceğini belirten bir esnaf Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'a göndermede bulunarak, "Allah AK Parti'yi başımızdan eksik etmesin, Deniz Baykal'ı da yanımızda yandaş olarak eksik etmesin. Kendisi olmadan siyaset olmaz zaten. Öğrencilerin burslarını kestirdiler, fakir fukaraya dağıtılan yardımları eleştiriyorlar" dedi.

1,5 yıldır Bolu'da yaşadığını belirten Aydın Nadir isimli vatandaş, "Kısa süre içerisinde Bolu'da yapılan değişiklikleri görüyoruz. İnşallah ileride Bolu'da iyi olacaktır" diyerek Başkan Yılmaz'a başarılar diledi. Vatandaşın suların çok pahalı olduğunu söylemesi üzerine Başkan Yılmaz da, "Türkiye'de suya en büyük yatırımı yapan bir belediyeyiz. Bir milyon nüfusa yetecek bir çalışma yaptık. Bolu'da artık su sorunu yaşanmayacak. Şimdi de bu fiyatları düşürmek için çalışmalarımız devam ediyor. İçiniz rahat olsun" diye konuştu. Yılmaz, "Bu dönemde Belediye Başkanımıza desteğinizi bekliyoruz. Biz hizmete devam etmek istiyoruz. Bolu'da çok büyük çalışmalar yapıldı. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Parti olarak belediye olarak yapacağımız çok işler var. Önümüzdeki dönemde yapıların somut örneklerini göreceksiniz. Herkes bunu böyle bilsin. Bolu'yu çok farklı yapıya sokacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?