3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz'dan birlik beraberlik mesajı

AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, yerel seçimler öncesinde değişik kişilerin farklı siyasi partilerden Bolu'ya hizmet için çalışacağını ifade ederek bunun zorlu bir süreç olduğunu söyledi.

Bolu'da yerel seçimler öncesinde siyasi tansiyon artarken, AK Parti Milletvekili Metin Yılmaz, aday olanlar kişilerin Bolu'ya hizmet etme anlayışını birinci planda tutması gerektiğini ifade etti.

Yılmaz, "Siyasi partilerde aday adaylığı süreci başladı. Partiler adayını belirleme noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok değerli arkadaşımız da Bolu'ya hizmet etmek noktasında değişik siyasi partilerden aday adayı. Hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü zor bir işe soyunuyorlar. İnsanlar, zamanını, parasını, mesaisini, sevgisini, belki ailesine, arkadaşlarına ayırabilecekken Bolu'ya hizmet etmek yolunda harcamak istiyorlar. Dolayısıyla taktir edilecek bir çaba. Bolu küçük bir şehir. Seçim döneminde de en önemli gördüğüm, tansiyon elbette yüksek oluyor. Hedefi gerçekleştirmeye çalışırken daha sonra pişman olunabilecek şeyler söyleniyor, kırgınlıklar yaşanıyor. Ama bunlar geride kalıyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Yılmaz ayrıca, "Daha mutlu olabileceğimiz, birbirimize saygılı olabileceğimiz, bu sürecin daha güzel geçmesini sağlamak insanın kendi elinde. Seviyeli, saygılı olunmasını tavsiye ediyorum. Bu süreçte herkesin Bolu'ya hizmeti birinci planda tutması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Benimki bir hatırlatma olsun. Her partinin 1 tane adayı olacak. Bizim partimizde de adaylık konusunu genel merkezimiz verecek ve buna herkes saygı gösterecek. Bu süreçte elbette heyecanlı zamanlar yaşanacak ama aday belirlendikten sonra her şey normale dönecek. AK Parti birlik ve beraberliğini sağlama konusunda hep başarılı oldu bu dönemde de başarılı olacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 16:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?