3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz'dan odalara ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında odaları ve pazarı ziyaret etti.


İlk ziyaretini Veterinerler Odası'na yapan Başkan Yılmaz, Oda Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Belediyeyi teknoloji imkanlarını kullanabilen bir düzene getirmek istediklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Hantal, hareket edemeyen bir belediye istemiyoruz. Belediyeyi kurumsal bir havaya sokacağız. Şu anda bazı birimlerimiz faaliyetlerini eksik sürdürüyoruz.

Bütün birimlerdeki eksikliklerde giderilecek" dedi. Veterinerler Odası Başkanı Mehmet Altun da, Başkan Yılmaz'ın döneminde yapılan çalışmaların karşılaştırıldığında Bolu'da büyük gelişmelerin olduğunu söyledi. Altun, "30 Mart günü seçilen Belediye Başkanımıza bütün sivil toplum örgütleri destek verecektir. Çünkü seçilecek olan başkanın parti rozeti olmayacaktır. Bolu'nun başkanı olacaktır" diye konuştu. Başkan Yılmaz, ikinci ziyaretini Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'na yaptı. Oda Başkanı Nemci Tunca ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Alaaddin Yılmaz, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, oda ziyaretlerin ardından Bolu pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Köy ürünü satan vatandaşlarla sıcak sohbet eden Yılmaz, sıkıntıları dinledi. Pazaryeri projesiyle ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, "Yapılan çalışmalar sonra kimse çamur altında ve kar altında kalmayacak" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 15:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?