3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz'ın hasta ziyaretleri sürüyor

BOLU BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ HASTALARI ZİYARET EDİYOR

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, üç ayrı mahallede bulunan yatalak hastaları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Başkan Yılmaz, ilk ziyaretini Sümer mahallesinde oturan Hüseyin Kavakçı'ya yaptı. Yürüyemeyen Kavakçı ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Hastanın sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, yapılması gereken konuların yerine getirilmesi için talimat verdi. Evde bir süre kalan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz geçmiş olsun dilekleri ile buradan ayrıldı.

Yılmaz, daha sonra Endüstri Meslek Lisesi okul bahçesinde bulunan barakada yaşamları sürdüren Recep Ok ve ailesinin yanına gitti. Yılmaz'ın son durağı Sağlık Mahallesi'nde bulunan Hale Gider'in evi oldu. Ziyaret nedeniyle çok mutlu olan Hale Gider, "Ziyaretiniz beni çok sevindirdi. Kapıyı ben açıp, sizleri karşılamak isterdim" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Yürüyememesine rağmen çok neşeli ve karşısında ki insana pozitif enerji veren Hale Gider, Başkan Yılmaz'la uzun uzun sohbet etti. Yılmaz, Hale Gider'in neşeli olması ve bu moralin kendisini çok sevindirdiği belirterek kısa sürede ayağa kalkması dileğinde bulundu.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ HASTALARI ZİYARET EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:27:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?