3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yılmaz'ın minik ziyaretçileri

Bolu İzzet Baysal Anaokulu öğrencileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

İzzet Baysal Anaokulu Müdürü Neşe Asena Özşen bir grup öğrenciyle birlikte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ederek oyun parkı için teşekkür ettiler. Müdür Özşen, "Başkanımızdan oyun parkı isteğimiz olmuştu. Oyun parkımız yapıldı. Çocuklarımızla birlikte sizlere teşekküre geldik. Destekleriniz için okulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bolu Belediyesi olarak okullara ve öğrencilere yardımcı olduklarını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Sakarya İlköğretim Okulu'nun yanında küçük bir okulumuz var. İzzet Baysal Anaokulu. Biz burada eğitim gören çocuklarımıza oyun grubu yapmaya söz verdik. Çocuklarımızın dar bir alanda oyun oynamamaları için verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bizim görevimiz bütün okullarımıza destek olup çocuklarımızı gelecekte çok sağlam temeller içinde yetiştirmeyi sağlamaktır.

Sakarya İlköğretim Okulu'nun bahçesinde büyük sıkıntımız var. Sakarya İlköğretim Okulu'nun bahçesinde genişletmek için bazı düşüncelerimiz bulunmakta. İzzet Baysal Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasından sonra anaokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 15:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?