30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Yol genişletme çalışmaları başladı

BOLU'DA YOL GENİŞLETME VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bolu'da havaların açmasıyla birlikte Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol genişletme ve altyapı çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Kasaplar yolunda, üniversite yolunda genişletme çalışmalarımız devam etmekte. Şuan da belirli bir mesafeye gelindi ama daha yaklaşık 2-3 haftalık bir işimiz var. Ayrıca şu anda Tepecik Mahallesi, Tepecik Muhtarlığı'nın önünde yaklaşık 30 metrelik bir yolumuz var. O yolun da bir kısmının uygulama görmüş olan bir kısmında çalışmaları yapıldı. Tepecik Mahallesi'nde dört sokakta yol genişletme çalışmalarımız devam etmekte. Bordürler, bahçe kaplama çalışması devam etmekte. Orada da çalışmalar bittikten sonra kaldırım çalışmasına ve yol döşeme çalışmasına başlanacak. Bunun yanında diğer bir çalışmamız da Seyit Mahallesi'nde devam etmekte. Seyit Mahallesi'nde malum olduğu üzere geçen sene yoğun bir çalışma vardı. Yalnız ufak tefek noksan yerlerimiz kalmıştı. Muhtemelen bu hafta sonuna kadar onları da bitireceğimizi tahmin ediyorum" dedi.

2011 yılında yoğun bir altyapı çalışmasının olacağını söyleyen Başkan Yılmaz, "Ayrıca şehrimizde kış şartlarının bitmesiyle beraber çoğu yerde asfalttaki delikler trafik konforunu rahatsız ediyor. Bununla ilgili de iki tane ekibimiz hazır vaziyette. Havaların açmasıyla beraber bu çalışmalarımıza da yoğunluk vereceğiz. En azından yama yapılacak yerlerin çalışması hızla devam etmekte. Daha öncede ifade ettiğim gibi Bolu'da bu sene yoğun bir alt yapı çalışması olacak. Yaklaşık 100 kilometre aspes borularının değişim çalışması, doğal gaz çalışmaları, yağmurlama ve kanalizasyon hatları da yoğun bir şekilde çalışacağından, bu sene çok yoğun bir sıcak asfalt değil de daha çok yamayla işimizi çözeceğiz" diye konuştu.

BOLU'DA YOL GENİŞLETME VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 14:33:02
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 17:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?