6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Yol ortasında yaşam mücadelesi

Bolu'nun Tepecik Mahallesi'nde minibüsün çarptığı genç, olay yerinde 1 saat yaşam mücadelesi verdi. Sağlık ekipleri tarafından hayata döndürülmeye çalışılan 19 yaşındaki genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay, akşam saatlerinde Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tepecik Mahallesi'nden Bolu şehir merkezi istikametine giden Köroğlu Birlik'e ait olduğu iddia edilen plakası alınamayan minibüs, Cüneyt Başaran yönetimindeki 14 BH 329 plakalı motosiklete çarptı. Kazadan sonra hızla olay yerinden uzaklaşan minibüs şoförü, olay yerinde yaşam mücadelesi veren 19 yaşındaki genci yol ortasında bıraktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 'öldü' denilen genci tekrar hayata döndürmek için uzun süre uğraş verdi. Yapılan kalp masajının ardından tekrar hayata döndürülen Başaran, bir süre sonra hayatını kaybetti. Yol ortasında 1 saat yaşam mücadelesi veren gencin yakınları ise, olay yerinde sinir krizi geçirdi. 

Olayı gördüklerini belirten 2 bayan, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Karatolu'na götürüldü. Görgü tanıkları, minibüsün motosiklete çarptığını ve gencin kafasının üzerinde geçtiğini söyledi. 

Öte yandan, olay yerine giren ve kendisini jandarma olarak tanıtan bir şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı. Ölen şahsın yakınları da, gözaltına alınan şahsı minibüs şoförü sanınca bir anda ortalık karıştı. Şahsı linç etmeye çalışan gencin yakınlarını, polis ve jandarma ekipleri güçlükle engelledi. 

Polis ekipleri, kaçan minibüs şoförünü yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Köroğlu Birlik'e ait otobüs durağında incelemelerde bulunan ekipler, bütün araçları tek tek kontrol etti.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 01:55:54
Güncelleme :1 Kasım 2006 Çarşamba 09:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?