3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yoltaş isyan etti!

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Nihat Alpat Öztürk'e tepki göstererek, ağlama mercii olmadıklarını çözüm mercii olduklarını söyledi.

BESOP tarafından gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yoltaş, "Toplantı öncesi esnafın sorunlarını görüşüleceğini sanıyordum. Ancak toplantıya bakınca, çay içilmek üzere gelinildiğini, esnafın sıkıntılarını görüşerek çözüm önerileri üzerinde tartışmak yerine, sadece Başkan Nihat Alpat Öztürk tarafından 'Belediyeden şikayetiçiyiz, ulaştırmadan sıkıntılarımız var' gibi ifadeler kullandığını gördüm. Oysaki biz ağlama merciii değil, çözüm merciiyiz. Bu nedenle toplantının amacına ulaştığını düşünmüyorum. Başkan Öztürk'e kamuoyu aracılığıyla tekrar sesleniyorum. Esnaf kepenk kapatıyor. Kapalı kapılar ardında toplanmak yerine, sorunlarımızı hem hükümet temsilcileriyle hem de kentimizi idare edenlerle görüşmemiz ve çözüm bulmamız lazım" dedi.

Toplantının basına kapatılması konusunda da açıklama yapan Yoltaş, Başkanlar Kurulu toplantısının basına kapalı yapıldığını belirterek, "Bu konuda sayın divan kurulu başkanımız Nihat Alpat Öztürk'e öneri sunduk. Ancak kendisi toplantının basına kapalı olmasını istedi. Kapalı kapılar arkasında, gizli toplantılar yapılmış gibi görünülmesi bizide üzdü. Keşke basınımız da yer alsaydı ve sorunlarımızı, taleplerimizi kamuoyuna ve yetkili mercilere duyurabilselerdi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 18:11:04
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 23:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?