3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Yöresel ürünler satış yeri temeli atıldı

Bolu Belediyesi tarafından Atatürk Orman Parkı'na yapılacak Yöresel Ürünleri Satış Yeri'nin temel atma töreni, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.


Yöresel Ürünleri Satış Yeri'nin temel atma törenine; AK Parti Milletvekilleri Yüksel Coşkun Yürek, Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Öztürk, Orhan Bozgeyik, daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bulunduğumuz yer, bizim çocukluğumuzda tomruk deposuydu. Burayı Bolu aşığı Gürzap Bey ağaçlandırdı. Bu ağaçlandırılan yere ciddi bir tesis yapmak için şu anda çalışıyoruz. Burası Orman Genel Müdürlüğü'ne aitti. Milletvekillerimizin gayretleri sayesinde Bolu Belediyesi tarafından satın alındı. Yöresel Ürünlerin Satış Yeri olarak on altı tane mağazanın temelini atmak için buradayız. Amacımız Bolu'da turizm ve üniversite kenti yapmak. Hafta sonu Abant ve Kartalkaya'ya turistler geliyor. Bunların hepsinin Bolumuza girmediğini biliyoruz. Eğer Bolu turizm kenti olacaksa, bu insanları Bolu'ya getirmek gerekiyor. Bu tesis Bolu turizmi için çok önemli" dedi. Daha sonra törene katılanlar tarafından temel atma töreni gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 18:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?