3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Zeytinburnuspor rehin kaldı

ZEYTİNBURNUSPOR OTELDE REHİN KALDI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Zeytinburnuspor, 12 gündür kamp yaptığı Bolu'da konaklama ücreti ödenmediği için otelde rehin kaldı.

Kamp dönemi için Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Yıldız Termal Otel'de kampa giren ve 12 gündür çalışmalarını sürdüren Zeytinburnuspor, kampın ardından İstanbul'a dönmek için hazırlık yaparken büyük şok yaşadı. Konaklama ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle otelde mahsur kalan futbolcular ve teknik heyet saatlerdir ayrılık için bekliyor. Zeytinburnuspor Yardımcı Antrenörü Vural Kaya, 12 gün boyunca kamp çalışması yaptıklarını, bugüne kadar başkan ve yöneticilerin kampa gelmediğini söyledi. Otelden,

parası ödenmediği için çıkış yapamamaları üzerine yöneticilerin geldiğini anlatan Kaya, "Fakat gereken ödemeyi yapamadılar. Otel yönetimi, bizi misafir etmeyi teklif etti. Biz de kabul ettik. Hali hazırda ödeme ile ilgili haber yok. Saatlerdir bekliyoruz" dedi.

Futbolcuların kamp döneminde ellerinden gelen gayreti göstererek çalıştığını ifade eden Kaya, "Buradan Zeytinburnu halkına ve camiasına seslenmek istiyorum; böyle bir marka takımın bu durumlara düşmesi çok üzücü. Ben bu takımın yıllarca kaptanlığını yaptım. Bu takımın formasında kanım, terim var. Futbolcular için bu durum bir travmadır. Buradaki yaşadıkları onlar için acı bir hatıra olacaktır. Buradan Belediye Başkanımıza özellikle rica ediyoruz, lütfen bize sahip çıksın, bizim arkamızda dursun. Bu

takım bugüne kadar her şeyi başarmıştır, bundan sonra da daha iyilerini başaracaktır. Bize sahip çıkıldığı takdirde ben kendi adıma ve futbolcularım adına söz veriyorum. Bu takım 2-3 sene içerisinde eski şaşalı dönemine dönecektir" diye konuştu.

31 kişinin otelde beklediğini bildiren Kaya, "Para yarın ya da Pazartesi gelmezse işin esprisi mi olur artık ciddiyeti mi olur bilemiyorum. Artık bu tip yöneticiler Türk futbolundan kirli ellerini çeksinler" ifadelerini kullandı.

Zeytinburnuspor'un kaptanı Caner Nurgör ise 12 gündür kampta yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek, "Başkanımız kampa gelirken bize verdiği sözleri tutmadı ve alacağımız peşinat ve harçlıklar ödenmedi. Bugün yarın ödeyeceğiz dediler ama sözlerinde durmadılar. Bunların üstüne otele ödenmeyen paradan dolayı böyle bir rezillik ortaya çıktı. Bu durumdan dolayı son derece üzgünüz" dedi.

Otel yönetimi ise borcundan dolayı otelden ayrılamayan takımı bir gece daha misafir edebileceklerini söyledi.

ZEYTİNBURNUSPOR OTELDE REHİN KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 20:56:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 09:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?