6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

2 bin kişiye iftar yemeği

Bolu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemekleri, bu yıl da Boluluların yoğun katılımıyla gerçekleşiyor.
Belediye Düğün Salonu'nda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeklerine her akşam yaklaşık 2 bin kişi katılıyor. 

Vatandaşlarla birlikte oruç açan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kazanın başına geçerek iftara katılanlara tek tek yemek dağıttı. Yemek dağıtımının ardından masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Yılmaz, Ramazan'ın bereket ayı olduğuna dikkat çekerek, "Ramazan gelince, dostluklar, kardeşlikler coşar, herkes birileriyle paylaşmak ister. Bazı şehirlerimizde Ramazan çadırları var. Biz ise vatandaşlarımıza daha düzenli hizmet verebilmek için düğün salonunda yemek dağıtımı yapıyoruz. Her akşam yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz" dedi. 

Öte yandan iftar yemeği dışında Bolu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içinde maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlara yönelik çalışmalar yapacaklarını da söyleyen Yılmaz, "Ramazan boyunca, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret edip erzak dağıtacağız. Vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 16:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?