6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Yılmaz mahallelerde dert dinliyor

Bolu Belediyesi tarafından her hafta başka bir mahallede gerçekleştirilen toplantıların sonuncusu Gölyüzü Mahallesi'nde yapıldı. 

Gölyüzü Mahallesi Sağlık Meslek Lisesi'nde yapılan toplantıya AK Parti Bolu Milletvekilleri Metin Yılmaz ve Mehmet Güner, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile birlikte Gölyüzü Mahallesi sakinleri katıldı. Gölyüzü Mahallesi Muhtarı Mustafa Sağlam, toplantının açılış konuşmasını yaptıktan sonra mahallede Bolu Belediyesi tarafından yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında Başkan Yılmaz'a bilgiler aktardı. 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, yaptığı konuşmada, "Daire Müdürlerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle beraber karşınıza çıkarak, isteklerinizi öğrenmeye geldik. Bizim göremediğimiz, eksik kaldığımız konularda sizin tenkitlerinizi alacağız. Muhtarımızı da yanımıza alarak mümkün mertebe Gölyüzü Mahallesi'nin sorunlarını beraberce çözmeye çalışacağız" dedi. 

Mahallede tretuar ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirten Başkan Yılmaz, yol genişletme çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 17:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?